Ugledni portal posebno pohvalio dvojicu Vatrenih i najavio kako bi obojica uskoro mogla igrati u Engleskoj!

FOTO:

Nakon rijetko viđene drame, Hrvatska je u osmini finala Eura, poražena od Španjolske, rezultatom 3:5. Ugledni portal je posebno izdvojio dvojicu Hrvata!

Oduševili svojom igrom

Hrvatska nogometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale Europskog prvenstva, u nevjerojatnoj drami od 120 minuta. Poznati engleski portal TalkSport detaljno je analizirao ovu utakmicu. Poseban tekst posvećen Mislavu Oršiću i Mariju Pašaliću.

„Pali heroji: Hrvatske zvijezde koje su gotovo šokirale Španjolsku su odbačeni igrač Chelseaja i Tottenhamova nemeza.”,  riječi su kojima Englezi opisuju Pašalića i Oršića.

U daljnjem se tekstu ističe kako je hrvatska javnost očekivala da će izbornik Dalić dati veću minutažu Oršiću uz objašnjenje kako „Tottenhamovi navijači najbolje znaju zašto.“

„Međutim, Chelseajevi navijači neće puno toga znati o njegovom suigraču Mariju Pašaliću, iako je proveo šest godina u klubu”, napominje TalkSport i naglašavaju činjenicu da je sve vrijeme bio na posudbama.

Konačno, autor teksta zaključuje kako su upravo ova dvojica zaslužni za najuzbudljiviju utakmicu do sada na Euru te:

„Obojica su zabili u posljednjih pet minuta pri rezultatu 3:1 za španjolsku i izborili produžetke. Možda idu kući, ali ne bi bilo iznenađenje da obje hrvastke zvijezde u budućnosti igraju na engleskim obalama.”

Komentari

komentara

« Povratak