ŠTO KAŽETE NA OVO? Trener Dinama izostavio veliku zvijezdu s popisa za prvi europski ispit!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb će sljedeće srijede igrati dvoboj prvog pretkola Lige prvaka protiv islandskog Valura. Uzvrat je tjedan dana poslije.

Zagrebački klub zbog toga je UEFA-i dostavio popis igrača na koje računa u toj utakmici i na njemu je veliko iznenađenje. Naime, na popisu nema Dominika Livakovića, ponajboljeg igrača hrvatskog prvaka koji je najbolji hrvatski vratar. Je li razlog taj što će uskoro napraviti veliki inozemni transfer? Reprezentativna ‘jedinica’ je na odmoru nakon Eura, ali odmaraju i ostali reprezentativci, Petković, Oršić i Ivanušec pa su oni ipak u kadru.

Osim njega na popisu nema niti ozlijeđenog Sadegha Moharramija, ali niti Marka Bulata, Iyayija Atiemwena i Komnena Andrića. Znači li to možda da njih trojica neće i nadalje biti u kadru i da će im se tražiti posudba, ili je ovo jednokratna odluka? U momčadi su i neki koji nisu bili na pripremama u Sloveniji poput Julardžije ili Krizmanića, no to je ionako B lista na kojoj nema ograničenja. Naravno, očekivano na listi nema Leovca, Čabraje i Burtona, koji od početka priprema nisu u Krznarovim planovima.

Ovo je kompletan Dinamov popis za prvo pretkolo: Golmani: Zagorac, Nevistić, Čavlina; obrana: Stojanović, Ristovski, Šutalo, Perić, Theophile-Catherine, Lauritsen, Moubandje, Štefulj; vezni red: Ademi, Jakić, Franjić, Majer, Ivanušec, Gojak, Mišić, Tolić, Janković, Julardžija, Krizmanić, Šaranić, Vasilj, Baturina; napad: Petković, Gavranović, Kulenović, Čop, Kastrati, Ćuže, Špikić, Menalo, Oršić.

KAKAV CIRKUS: PONAVLJA SE UTAKMICA EUROPSKOG PRVENSTVA!?

 

Komentari

komentara

« Povratak