OVO NISU ISTINE: Barcelona je u problemima iz kojih će se teško izvući!

FOTO:

Da Barcelona ima velike financijske probleme, već je poznato duže vrijeme. Ipak, najnovije vijesti iz Španjolske slikovito pokazuju svu veličinu katastrofe u kojoj se našao katalonski div…

Očajno vođenje kluba

Proteklih tjedana je bilo jako puno vijesti o dolascima i odlascima iz Barcelone. Na žalost, kako javljau španjolski portali, stvari baš i nisu tako jednostavne… Naime, prava je istina da Barcelona ne može službeno registrirati niti jedno od svojih ljetnih pojačanja i to zbog financija. Preciznije, Katalonci su već sad premašili La Ligin gornji limit vezan za plaće igrača! Unatoč prodaji Konrada de la Fuentea, Jean-Claira Todiba i Junior Firpa, Barcelona mora smanjiti iznos plaća za 200.000 eura.

I predsjednik La Lige, Javier Tebas, otkrio je prošli tjedan da će Barcelona morati napraviti značajne promjene u svojim financijama kako bi registrirala ovoljetna pojačanja.

Podsjetimo, Barcelona je proteklih tjedana  realizirala tri besplatna transfera, potpisavši Memphis Depaya, Sergia Aguera i Erica Garciju.

Da stavar bude gora, još ništa nije dogovoreno s Messijem, jer će njegova plaća biti još dodatan uteg već ionako preopterećenom budžetu.

S druge strane, niti jedan od postojećih igrača ne želi da mu se smanji plaća, niti želi napustiti klub…

Komentari

komentara

« Povratak