POZNATI TRENER TVRDI: “Vjerujem da će tamo otići Dani Olmo!”

FOTO:

Dani Olmo odradio je jako dobar Euro te je bio jedan od najboljih igrača španjolske nogometne reprezentacije. Logično, zbog odličnih partija počelo se sve više pisati o interesu europskih velikana pa je zaista za očekivati kako bi uskoro mogao napraviti veliki transfer.

Prije nekoliko dana pisalo se kako je interes pokazao Real Madrid koji još uvijek nije potrošio ni Euro na pojačanja. Danas se pojavila priča o velikom povratku u Barcelonu, a njegov agent Andy Bara otkrio je Sportskim novostima kako samo pet klubova mogu trenutno dovesti Danija: Manchester City, Manchester United, Real Madrid, Barcelona i PSG.

A u novom SuperSportske podcastu danas je gostovao poznati hrvatski trener Mladen Frančić koji ima jako visoko mišljenje o Olmu. 65-godišnji trener iz Bjelovara vjeruje kako će Olmo napraviti veliki povratak u Barcelonu:

“Realno je očekivati da on, kao i svi igrači iz Katalonije, ima veliku želju da se dokaže u Barceloni. Tu dileme nema, nikakav novac na to ne može utjecati. Ima on i oca koji ga dosta dobro vodi, mislim da će to biti i njegova želja. Na kraju, sjetimo se pokojnog Đure Prosinečkog koji je jako htio da se njegov Robi iz Španjolske vrati u Dinamo, bio je to veliki povratak… ”

Što mislite, koji je najbolji klub za Danija?

Komentari

komentara

« Povratak