TALIJANI S RAZLOGOM BIJESNI: Evo tko će biti u VAR sobi na finalu Eura!

FOTO:

Englezi i Talijani u nedjelju se bore za naslov prvaka Europe. Međutim, sve je više tema koje bacaju sjenu na ovaj festival nogometa…

Još jedna nelogičnost

Već danima se ne smiruju strasti zbog kaznenog udarca nakon kojeg je Harry Kane donio pobjedu Engleskoj u polufinalnom meču protiv Danske. Mnogi smatraju kako je Raheem Sterling malo preuveličao svoj pad, a da je sudac Danny Makkeile krivo procjenio kako se radi o prekršaju za bijelu točku. Glavni sudac nije išao sam pogledati snimku prekršaja već je poslušao ono što mu je signalizirano iz VAR sobe. Ondje su se nalazili Pol van Boekel (Nizozemska), Christian Gittelmann (Njemačka) i Pawel Gil (Poljska).

Ono što je danas izazvalo buru negodovanja kod Talijana jest činjenica kako je UEFA odlučila dvojici od spomenutog trojca dodijeliti i finale. Dakle, u nedjelju će u VAR sobi opet biti Nizozemac Van Boekel i Nijemac Gittelmann. Umjesto poljskog suca Gila stavljen Nijemac Marco Fritz.

Podsjetimo i kako će na terenu glavni sudac biti Nizozemac Bjorn Kuipers, a asistenti će mu biti sunarodnjaci Sander van Roekel i Erwin Zeinstra. Četvrti sudac će biti Španjolac Carlos del Cerro Grande.

Komentari

komentara

« Povratak