KAKAV PROPUST: Nema prijenosa gostovanja Dinama na Islandu?!

FOTO:

Treba duboko prokopati povijesne arhive da bi se našao podatak kada gledatelji zadnji puta nisu mogli gledati europsku utakmicu našeg prvaka. Vrlo je izgledno kako će se to dogoditi u utorak kada Dinamo gostuje u Reykjaviku.

Portal 24 sata piše da Dinamo svim silama pokušava svojim navijačima nekako osigurati prijenos utakmice s Islanda, ali hrvatske medijske kuće nisu previše zainteresirane za dvoboj protiv Valura. Utakmicu u Maksimiru je prenosio HNTV, ali ovoga puta će se navijači morati snalazi putem internetskih streamova.

HRT već godinama ne prenosi EURO dvoboje naših predstavnika, dosada je to išlo u realizaciji Arena Sporta. Četiri dana prije dvoboja još uvijek nije potvrđen TV prijenos ogleda koji započinje u večernjem terminu od 22 sata po hrvatskom vremenu.

Što se sastava tiče, stoper Theophile – Catherine će biti spreman unatoč sitnoj ozljedi, dok bi lijevi bok mogao zauzeti iskusni povratnik Francois Moubandje. Trener Krznar je poveo sve raspoložive snage, jedino je Livaković dobio poštedu, Modri su slavili u prvoj utakmici 3:2.

Komentari

komentara

« Povratak