SVE JE REKAO: Legendarni Hajdukovac zna tko je kriv za debakl!

FOTO:

Legenda Hajduka, Ivan Gudelj, dao je svoj komentar na posljednju blamažu ‘Bijelih’. Podsjećamo, Hajduk je ispao u drugom pretkolu Konferencijske lige gdje je bolji bio Tobol koji dolazi iz dalekog Kazahstana.

Gudelj je novi posrtaj Hajduka odlučio prokomentirati u kolumni za Index.hr:

“Večeras je Hajduk puno griješio u dodavanju, igrao je bez ideje i imalo agresije. Kad nosiš hajdučki dres, možeš izgubiti utakmicu, ali kad vidim igrače koji bezvoljno hodaju po terenu, onda treba analizirati tko je za to kriv. Ovakav Hajduk je nešto nedopustivo. Da, može se izgubiti od Osijeka u prvenstvu, do kraja ima još puno kola i Hajduk se može vratiti. Ali kada u kvalifikacijama za Europu Hajduk ispadne od slabije ekipe, to je problem koji treba analizirati i tražiti odgovornost.”, govori Gudelj pa nastavlja:

“Danas je Hajduk djelovao katastrofalno, bezidejno i blijedo, bez moći i kombinatorike. Posebno je problematično izgledao u drugom dijelu. Kapetan Hajduka Lovre Kalinić mora bolje reagirati. Greške se događaju, ali neke reakcije ne spadaju u tu domenu. Nakon utakmice s Osijekom u kojoj je Hajduk izgubio nismo im mogli puno prigovoriti, igrali su s puno žara i trke, a Osijek je bolja momčad i to je prelomilo u drugom dijelu.”.

“Svi spominju navijačku udrugu, Hajdukovu Torcidu, kao da oni stvarno vode politiku i struku kluba. Naravno da je Torcida važna, ali zna se tko je doveo kojeg igrača u klub. Mora postojati odgovornost. Diamantakos sjedi na klupi, pa valjda je jasno da on nije pojačanje za Hajduk. Napadači moraju znati igrati i obranu. Hajduk ima svoje djece koja su fenomenalna, a na klupi sjede stranci koji nisu kapacitet za Hajduk, barem ne za onaj Hajduk koji želimo. Problem je što nitko za to ne odgovara. Za svaki posao mora postojati odgovornost, ne može se dogoditi da netko radi, odradi loše, nestane i onda sve to krene ispočetka. Reagiram emotivno jer sam pogođen i nemoguće mi je opisati koliko žalim. I dalje mislim da Hajduk ima potencijal, ali ne možemo svake godine raditi iste greške. Ove sezone smo mislili da je to konačno to, da Hajduk ima posloženu momčad, ali ispadanje iz Europe na ovakav način, u režiji najskuplje ekipe u zadnjih deset godina, to je jednostavno nedopustivo. Netko za to mora odgovarati.”

Cijeli komentar možete pročitati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak