I ONDA SE ŽALE JER NEMA NOVCA: Evo što je Real Madrid obećao Mbappeu!

FOTO:

Sjajni francuski ofenzivac, Kylian Mbappe, dao je do znanja treneru i upravi PSG-a kako ne namjerava potpisati novi ugovor s klubom. Zbog toga su mnogi uvjereni kako će mladi Francuz uskoro potpisati za Real Madrid, a pitanje je samo hoće li se to dogoditi ove godine ili će sljedeće sezone otići kao besplatni igrač iz Pariza.

Marca je nedavno objavila kako je Mbappe mislima već u Real Madridu, a isti izvor otkrio je nevjerojatnu informaciju. Naime, oni tvrde kako je predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, obećao Mbappeu čak 40 milijuna eura samo za potpis!

PSG treba što prije odlučiti što će biti s Mbappeom jer nova sezona samo što nije počela za francuskog velikana. Njihov trener, Mauricio Pochettino, bio je tajanstven u izjavi za domaće medije:

“Je li mi Mbappe rekao da neće produžiti ugovor? To su privatni razgovori. Ali Kylian ni u kojem slučaju nije razgovarao sa mnom o tome. možemo li ga zamisliti da ode besplatno? Ne koristim maštu.”, rekao je argentinski strateg.

Inače, Kylian je trenutno najskuplji nogometaš na svijetu, a svi znamo da Real Madrid u svojim redovima želi vidjeti samo najbolje igrače…

Komentari

komentara

« Povratak