KAKVA SAMOUVJERENOST: Pazite što je trener Legije izjavio uoči dvoboja protiv Dinama!

FOTO:

Došli smo na pola odrađenih kvalifikacija za Ligu prvaka, a već sljedeći tjedan očekuju nas prvi okršaji trećeg pretkola. Za nas je svakako najzanimljiviji dvoboj između našeg Dinama i poljske Legije iz Varšave. Prvi dvoboj je na rasporedu u Zagrebu četvrtog kolovoza s početkom u 20:00.

Poljski prvak je odlično otvorio prvenstvo slavljem protiv Wisle Plock 1:0, ali već jučer stigao je poraz u drugom kolu. Naime, Legia je poražena 3:1 na gostovanju kod Radomiaka. Utakmica je bila žustra pa je sudac podijelio šest žutih kartona i čak tri crvena. Legijin trener Czeslaw Michniewicz zbog toga je bio ljut.

“Izgubili smo jako bitnu utakmicu. Odigrali smo loše, u ključnim trenucima dobili smo dva crvena kartona. Ne brine me samo poraz, nego i naše ponašanje na terenu, nismo se mogli kontrolirati. To je nedopustivo”, rekao je. Potom se dotaknuo Dinama i dao zanimljivu izjavu:

“Svakoga se može pobijediti. Dosta sam analizirao Dinamo dok su se moji pomoćnici bavili Radomiakom. Dinamo ima jake individualce, Lovro Majer je mozak njihove igre, a Oršić i Petković su nezgodni i opasni. Dinamo voli igrati i u određenim trenucima ćemo se sigurno morati braniti. No može se proći kroz njihov defenzivni blok, to je pokazala i Omonia. Nadam se pozitivnom rezultatu u Maksimiru, a onda i prolasku pred našom publikom”, završio je.

I više nego zanimljiva izjava s obzirom da je Dinamo oba puta svladao ciparskog prvaka. Prvi put bilo je 2:0, a potom 1:0 za hrvatskog prvaka. Dakle, Dinamo uopće nije primio gol…

Komentari

komentara

« Povratak