Krznar najavio utakmicu protiv Legije, pitali ga i za Crvenu zvezdu…

FOTO:

Dinamo će u srijedu protiv poljske Legije u Zagrebu igrati prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka. Taj susret najavio je trener hrvatskog prvaka Damir Krznar.

“Ispred nas je zahtjevna utakmica, možda i najvažnija u ovom dijelu kvalifikacija. To je utakmica koja nas, ako sve bude uredu, vodi u play-off i time bismo ispunili naš osnovni cilj, ulazak u skupine Europa lige,” rekao je Krznar.

Dinamov strateg je istaknuo da je Legija kombinatorna momčad koja voli posjed lopte i nadmetanje.

“Legija je kombinatorna momčad koja voli posjed lopte i voli nadmetanje. U napadačkom dijelu su iznimno opasni, s dva beka visoko postavljena. Taj napadački dio je bolji dio Legije,” dodao je.

Dinamo je u posljednjem ligaškom kolu odigrao 3:3 protiv Rijeke .

“Legija igra u sličnoj formaciji kao Rijeka i bila je to prilika da se adaptiramo na Legiju kroz Rijeku. Što se tiče napada možemo biti zadovoljni, no bilo je tu i individualnih grešaka koje su nas koštale boljeg rezultata. Međutim, s fazom napada, s posjedom lopte, s progresijom možemo biti zadovoljni. Naravno, protiv Legije će biti drugačija utakmica.”

Prokomentirao je i činjenicu da je poljski trener Czeslaw Michniewicz odmarao prvu momčad u zadnjem susretu.

“Teško je to komentirati, samo trener te momčadi zna u kakvom su fizičkom i psihičkom stanju igrači. Koliko su se potrošili. Što se tiče rezultata mi svaku utakmicu idemo na pobjedu i mi smo favoriti, tako ćemo se i postaviti.”

U slučaju pobjede Dinamo bi u zadnjoj kvalifikacijskoj rundi mogao igrati protiv Crvene zvezde koja prije toga mora pobijediti Šerif.

“Dečki su izuzetno fokusirani na iduću utakmicu. Sada je važna samo Legija,” zaključio je Krznar.

Komentari

komentara

« Povratak