IPAK JE U PITANJU TRANSFER: Ivo Grbić potpisuje za novi klub!

FOTO:

Poznati hrvatski vratar, Ivo Grbić, ipak neće nastaviti karijeru kao igrač španjolskog prvaka Atletico Madrida. Duže vrijeme špekuliralo se kako će otići na jednogodišnju posudbu u neki manji španjolski klub, ali sada dolaze nove informacije.

Naime, Foot Mercato danas piše kako će Ivo Grbić postati novi igrač francuskog prvaka Lillea! Prema pisanju francuskog medija Grbić je dogovorio osobne uvjete s prvakom Francuske, a i klubovi su se gotovo pa dogovorili.

Hrvatski vratar će do kraja ovog tjedna odletjeti za Francusku gdje bi trebao potpisati dugogodišnji ugovor s aktualnim francuskim prvakom.

Podsjećamo, Grbić je stigao u Atletico Madrid prošlog ljeta iz Lokomotive u transferu vrijednom 3,5 milijuna eura. No, tamo se morao zadovoljiti statusom rezerve jer je prvi vratar prema mnogima najbolji na svijetu, a to je Slovenac Jan Oblak. Zbog toga je Ivo upisao samo jedan nastup, i to onaj u španjolskom Kupu.

Inače, francuski prvak Lille ovog ljeta ostao je bez prvog vratara Mike Maignana kojeg je prodao u talijanski AC Milan. Lille je sezonu otvorio osvajanjem francuskog Superkupa protiv dobro poznate mušterije PSG-a, a onda su na katastrofalan način otvorili prvenstvo gdje su upisali samo remi i poraz. U dvije utakmice primili su čak sedam golova.

Komentari

komentara

« Povratak