NAVIJAČI SU PRESRETNI: Evo tko će danas postati novi igrač Hajduka!

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Hajduk uložio je mnogo novca u ekipu ovog ljeta, ali nažalost nije ostvaren rezultat u Europi. No, Bijeli dobro guraju u prvenstvu jer trenutno imaju 13 bodova, a isto toliko imaju Dinamo, Rijeka i Osijek.

Hajduk je jučer na svom stadionu izgubio od Rijeke u velikom derbiju, a već dan poslije stiže vijest koja će obradovati tužne navijače. Naime, na Poljud se vraća talijanski 28-godišnji veznjak Marco Fossati! Prošle sezone bio je u Splitu kao posuđeni igrač dok sada dolazi kao besplatni igrač.

Fossati je, naime, kao tinejdžer bio jedan od najvećih talenata talijanskog nogometa. Nezamjenjivi član U-17 reprezentacije i prvotimac Italije na SP-u mladih bio je tako cijenjen da ga je prije punoljetnosti Milan od Intera otkupio za 4 milijuna eura.

Nije se uspio nametnuti u Milanovoj prvoj momčadi, a zatim ni na posudbama u Latini, Ascoliju, Bariju i Perugii pa je otišao u Cagliari, odakle je prešao u Veronu. Za taj klub je u sezoni 2017./2018. odigrao onih 17 utakmica u Serie A.

U Splitu je očito ostavio dobar dojam pa se čekao pravi trenutak za njegov povratak…

Komentari

komentara

« Povratak