DOČEKAN KAO ZVIJEZDA, A SAD ODLAZI ZA SIĆU? James završava avanturu u Premiershipu!

FOTO:

James Rodriguez više nije poželjan u Evertonu. Štoviše, klub ga se što prije želi riješiti jer trener Rafa Benitez više ne računa na njega.

Pomalo pada u zaborav

James Rodriguez je bio najveće otkriće Svjetskog prvenstva 2014. godine. Tada igrač Monaca, svojom je igrom izazivao divljenje i mnogi su mu predviđali izvanserijsku karijeru. Svojim je predstavama na tom SP-u zaradio transfer u Real Madrid, čiji je član službeno bio do prošle godine. Tad je potpisao za Everton, kao slobodan igrač.

Na žalost, James je s godinama počeo stagnirati, a pomalo i padati u formi. I inače poznat kao mušićav i često zaokupljen svim ostalim stvarima osim nogometom, u Evertonu je izgubio ugled. Prošle je godine dočekan kao zvijezda, a već ove uprava i trener više nemaju u njega povjerenja.

Glasine o njegovom odlasku iz Engleske su sve glasnije, a prema najnovijim informacijama za njega je zainteresiran Istanbul Bašakšehir. Turski mediji pišu kako je za njega već poslana ponuda, a očekuje se da će uskoro doći i do službenog potpisivanja. Nagađa se da će vrijednost transfera biti debelo ispod njegove vrijednosti na Transfermarktu, koja iznosi 28 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak