NOVI DAN – NOVI PROBLEMI ZA DALIĆA: Ozlijedio se još jedan branič!

FOTO:

Hrvatska se reprezentacija ponovno okuplja 4. listopada. Četiri dana nakon toga, Vatreni igraju s Ciprom u gostima, a 11. listopada sa Slovačkom u Osijeku.

Opet problemi s ozljedama

Uoči novog mini-ciklusa kvalifikacija za odlazak na Mundijal u Katar, Vatreni će se okupiti 4. listopada. Pred Hrvatskom su dva susreta; s Ciprom i Slovačkom.

Na žalost, prvi desni bek hrvatske reprezentacije, Josip Juranović ozlijedio se u utakmici škotskog prvenstva, između njegovog Celtica i Dundee Uniteda. Teren je morao napustiti već u 26. minuti no za sad se ne zna težina ozljede.

Na žalost, ovo je samo nastavak loših vijesti za izbornika Zlatka Dalića. Jučer se na utakmici RB Leipziga i Herthe ozlijedio Joško Gvardiol, zbog čega je morao u 55. minuti napustiti teren.

I dalje je upitan i Domagoj Vida. On je zbog napuknuća pete neko vrijeme nosio gips, ali skinuo ga je prije tri-četiri dana. Iako je počeo s laganim treninzima i dalje nije sigurno hoće li biti sto posto spreman za Cipar.

Dejan Lovren nije igrao za Zenit posljednje tri prvenstvene utakmice. Osim viroze, koja ga je izbacila iz ritma na pet-šest dana, ima problema i s ozljedom noge.

Komentari

komentara

« Povratak