IPAK NIŠTA OD TOGA: Pazite što je UEFA napravila Barceloni, Realu i Juventusu!

FOTO:

Sredinom travnja nogometni svijet bio je uzdrman nakon što je izašla ideja o Superligi. No, to je vrlo brzo ugašeno zbog nevjerojatne reakcije navijača.

No, izgleda kako neki baš i ne žele odustati od Superlige. Naime, prije svega se misli na Real Madrid, Barcelonu i Juventus. Ovaj trojac i dalje drži kako je Superliga budućnost nogometa te kako će vrlo brzo doći do toga. UEFA je zaprijetila trojcu tužbom, ali se ipak moraju povući.

Madridski sud je prošlog tjedna presudio da UEFA mora obustaviti postupak protiv spomenuta tri kluba, a krovna europska nogometna organizacija je u ponedjeljak to odlučila učiniti.

“Nakon zastoja u procesu protiv Barcelone, Juventusa i Real Madrida, povezanog s mogućim kršenjem UEFA-inih pravilnika u svezi s takozvanom Superligom, UEFA-ino žalbeno tijelo je poništilo tužbu, kao da ona nikada nije ni pokrenuta”, stoji u službenom priopćenju Europskog nogometnog saveza, čiji su čelnici procijenili da bi inzistiranje na nastavku sudskog procesa bilo kontraproduktivno.

No, iz UEFA-e su poručili da su spremni ponovno pokrenuti sudski proces ako bi se klubovi ponovno aktivirali i pokušali pokrenuti Superligu.

NOVI PROBLEMI: HRVATSKA NA CIPAR I SLOVAČKU BEZ KLJUČNOG IGRAČA!?

Komentari

komentara

« Povratak