KOEMAN JE OTPISAN: Evo tko će preuzeti posrnulu Barcelonu!

FOTO:

Katalonski div Barcelona večeras je doživjela još jednu blamažu ove sezone. Koeman i društvo teško su stradali na gostovanju kod Benfice u sklopu drugog kola Lige prvaka gdje su izgubili 3:0.

Barcelona tako nakon dvije utakmice u Europi nema ni jedan bod, a fascinantan je podatak da još uvijek nisu postigli ni gol. Nešto pozitivnija situacija je u domaćoj La Ligi gdje u šest utakmica imaju tri pobjede i tri remija. No, trenutno se nalaze na šestom mjestu.

A prema svemu sudeći dogodit će se promjena na klupi Barcelone. Nizozemski stručnjak, Ronald Koeman, trebao bi dobiti otkaz sutra. Nakon večerašnje utakmice je kazao: “Teško nam je prihvatiti ovakav rezultat. Iako smo izgubili teškim rezultatom, mogu reći da smo igrali dobro do 2:0. Imali smo nekoliko čistih šansi za zabiti. Ali eto, kad ne zabiješ kod 1:0, dobiješ drugog i trećeg, stvari se brzo promjene”.

Nizozemac neće moći voditi svoju ekipu u sljedećoj utakmici protiv Atletico Madrida, a potom slijedi reprezentativna stanka. A gotovo svi tamošnji mediji uvjereni su kako će se dogoditi promjena na klupi Barcelone.

Španjolski mediji tvrde kako se uprava odlučila na povratak legendarnog Xavija koji trenutno vodi Al Sadd SC u dalekom Kataru. No, poziv Barcelone se jednostavno ne odbija.

Isti mediji odmah su nastavili sada već dugotrajnu kampanju zazivanja otkaza za Ronalda Koemana, a sada se čini da je Nizozemac nikad bliže odlasku iz kluba. Odluka bi mogla biti objavljena već ujutro.

Komentari

komentara

« Povratak