VELIKA POBJEDA: Evo što je izjavio Tudor nakon rušenja Juventusa!

FOTO:

Hrvatski trener, Igor Tudor, nastavlja s odličnim rezultatima kao trener talijanske Hellas Verone. Njegova ekipa danas je priredila senzacionalnu pobjedu nad njegovim bivšim klubom Juventusom svladavši ih 2:1.

Nakon što je pobijedio Romu i Lazio, Tudor je u 11. kolu izvojevao i trijumf (2:1) nad Juventusom. Činjenica je da je Juve u krizi, ali je i dalje po svemu neusporedivo ispred skromne Verone, pa je ova pobjeda odjeknula kao senzacija.

Nakon najveće pobjede u trenerskoj karijeri Tudor je za DAZN izjavio: “Sretan sam prije svega zbog igrača koji su dali sve za ovu pobjedu i ja im čestitam. U Juventusu sam proveo puno vremena, ali ova pobjeda me ispunjava ogromnim zadovoljstvom. Ne smatram je osvetom, prošla sezona u Juveu za mene je bila jako pozitivna.”

Podsjećamo, Tudor je prošle sezone bio prvi pomoćnik Andree Pirla u Juventusu, a nakon što je prvi trener dobio otkaz, morao je otići i njegov asistent, premda su talijanski mediji navodili da je Tudor jedan od kandidata za trenera Juventusa. Zato je spominjana Tudorova osveta, o kojoj je on sada govorio.

Vratio se utakmici: “Sjajno smo je otvorili i brzo poveli 2:0, ali nakon toga smo malo pali. Na poluvremenu sam rekao momcima da moraju ostati fokusirani. U drugom dijelu smo riskirali i branili pobjedu zubima i noktima. Svidjelo mi se kako smo igrali u obrani, ali i to što smo pokazali strast za novim golom.”

Opet je junak velike pobjede bio Giovanni Simeone. Zabio je oba gola. Tudor ga je nahvalio: “Uvijek pobjede donose igrači. Ovaj put je to bio on. Igrač je visoke kvalitete, ali je skroman i naporno radi.”

Komentari

komentara

« Povratak