NAVIJAČI SU POMALO RAZOČARANI: Xavi odabrao prvo pojačanje!

FOTO:

Već je opće poznato da se Barcelona nalazi u velikim financijskim problemima. Zbog toga će novi trener, Xavi imati dosta limitiran budžet za transfere.

Navijači očekivali zvučnije ime

Xavi Hernandez je novi trener prve momčadi Barcelone, a na suradnju se obvezao do 2024. godine. Legendarni Xavi je u dresu Barcelone sakupio 767 nastupa postigavši 85 golova, a s Barcom je osvojio čak 25 trofeja! Naravno, navijači su oduševljeni povratkom klupske legende.

Ipak, novom treneru neće biti lako u Barceloni. Katalonski se velikan trenutno nalazi na devetom mjestu Primere sa 16 bodova, devet manje od lidera Real Sociedada. Osim toga, poznato je kako Barcelona ima ogromnih financijskh problema zbog čega će Xavi biti dosta limitiran što se novih pojačanja tiče.

Španjolski mediji danas donose i ime prvog igrača kojeg je poželio Xavi. AS je tako objavio da će Barca dovesti kongoanskog napadača Cedrica Bakambua koji igra za kineski Beijing Guoanu. Bakambuu ugovor s kineskim klubom istječe 30. siječnja i Barca će ga moći dovesti bez odštete.

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama navijači Barce su poprilično razočarani jer su očekivali ipak malo zvučnije ime…

Komentari

komentara

« Povratak