NIJE LAKO VODITI „KRALJEVE“: Carlo Ancelotti potvrdio verbalni obračun sa svojom zvijezdom!

FOTO:

Iskusni strateg Real Madrida, Carlo Ancelotti, potvrdio je kako situacija u svlačionici nije idealna. Jedna od zvijezda se pobunila protiv slavnog talijanskog stručnjaka…

Ancelotti potvrdio sukob

Real Madrid večeras od 21 sat igra prvenstvenu utakmicu protiv Rayo Vallecana. Uoči ovog susreta, trener „kraljeva“ Carlo Ancelotti otkrio kako je prije par dana imao verbalni sukob s jednom od svojih zvijezda. Naime, jedan od igrača mu je zamjerio što je zamijenjen tijekom dvoboja u Ligi prvaka sa Šahtarom.

„Razgovarao sam s igračem, neću reći ime, a on mi je rekao zanimljivu stvar ‘da je shvatio da se ponekad igrač mijenja jer mu ne ide. Pitao sam ga zašto je tada bio ljut, a on mi je odgovorio: ‘Igrači koji se ne ljute nakon zamjene nisu igrači.“, rekao je Ancelotti pa nastavio:

„Ljuti se na trenera, ne na osobu. Naljutio sam se i ja na Fabija Capella kada me nije stavio u sastav i rekao mi je da ću razumjeti kad postanem trener. Sada to jako dobro razumijem.“

Inače, Ancelotti je tijekom utakmice protiv Šahtara Carvajala zamijenio s Nachom u 66. minuti, a dvostrukog strijelca Benzemu s Jovićem u 79. minuti.

Komentari

komentara

« Povratak