ČIJA JE OVO IDEJA? Evo u koliko sati se igra dvoboj između Hrvatske i Rusije!

FOTO:

Hrvatska i Rusija odradili su svoje za danas upisavši pobjede protiv Malte, odnosno Cipra. Rusi su slavili 6:0, dok su Vatreni bili bolji 7:1 od Malte.

I sada je sve poznato. Dvoboj između Hrvatske i Rusije u nedjelju u Splitu na Poljudu će odlučiti tko ide direktno u Katar iz skupine H. Rusima odgovara sve osim poraza pa bi se tako i utješili nekakvim remijem u Splitu. S druge pak strane Hrvatska mora ići na pobjedu jer će samo tako preskočiti Rusiju na tablici.

A ono što mnogima nije termin ove utakmice. Naime, UEFA je odlučila kako će se dvoboj Hrvatska-Rusija igrati u 15:00! U istom terminu će se igrati ostale utakmice iz naše skupine pa će tako Malta ugostiti Slovačku dok će Ciprani u goste Sloveniji.

Nakon toga UEFA je sredila da se tri utakmice igraju s početkom u 18:00, a u 21:00 imamo četiri dvoboja.

Do sada su Hrvatska i Rusija odigrale pet utakmica. Hrvatska je slavila 3:1 u prijateljskoj utakmici u studenom 2015. te u četvrtfinalu SP-a 2018. nakon boljeg izvođenja udaraca s bijele točke. Tri susreta su završena remijima i sva tri puta bile su to utakmice bez golova. U kvalifikacijama za Euro 2008. te prvi susret u Rusiji u ovim kvalifikacijama.

GROM IZ VEDRA NEBA: EVO TKO SE ŽELI VRATITI U HRVATSKU REPREZENTACIJU!

Komentari

komentara

« Povratak