SLUŽBENO: Izbornik Dalić okrio tko će braniti u odlučujućoj utakmici za Svjetsko prvenstvo!

FOTO:

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, bio je jako zadovoljan nakon visoke pobjede na gostovanju kod Malte. Vatreni su slavili 7:1, a izbornik je poslije utakmice velik dio komentara posvetio svojim izabranicima koji su bili fantastični.

“Čestitke dečkima na pristupu i angažmanu tijekom cijele utakmice, najvažnije je bilo utakmicu protiv Malte shvatiti jako ozbiljno. Tako je i bilo, igrači su dali svoj maksimum, što je rezultiralo uvjerljivom pobjedom. Najvažnija su tri boda, dobili smo ono što smo htjeli, pobjedu protiv Malte i veliku utakmicu u Splitu”, rekao je Zlatko Dalić, koji je na Malti među vratnicama priliku od prve minute dao debitantu Ivi Grbiću.

A čini se kako će Ivo Grbić zaigrati i na Poljudu gdje nas očekuje ključna utakmica protiv Rusije za odlazak na Svjetsko prvenstvo:

“Rekli smo da će protiv Malte igrati oni igrači koji su u najboljoj formi, a Grbić je u ovom trenutku u boljoj formi nego Livaković. Dominik nije izgubio svoje mjesto, on je i dalje vratar broj jedan u hrvatskoj reprezentaciji, ali odlučili smo da brani Grbić. To je odluka iza koje smo svi stali, Grbić ima našu veliku podršku i on će braniti i u Splitu. I još nešto, igrači koji su ulazili u igru itekako su doprinijeli konačnom rezultatu i zbog njih nismo posustali ni sekunde.”

ČIJA JE OVO IDEJA? EVO U KOLIKO SATI SE IGRA DVOBOJ IZMEĐU HRVATSKE I RUSIJE!

 

Komentari

komentara

« Povratak