DALIĆ OTVORENO: “Mogu napraviti bilo što, ali zna se tko je trener svih trenera…”

FOTO:

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, postao je prvi hrvatski strateg koji je Hrvatsku odveo na tri velika natjecanja (Svjetsko prvenstvo 2018. godine, Europsko prvenstvo 2020. godine i Svjetsko prvenstvo 2022. godine).

Vatreni tako idu na svoj 12. veliko natjecanje, a nakon slavlja protiv Rusije izbornik je gostovao na HRT-u gdje je oduševio izjavom za velikog Ćiru Blaževića: “Ja ću reći, mogu napraviti bilo što, ali zna se tko je trener svih trenera.”

Potom je naglasio:

“Godine 2018. ja sam dobio gotovu reprezentaciju, izbornici prije mene su je stvorili, a siguran sam da će netko s ovom reprezentacijom napraviti dobar rezultat. Imamo slatke brige, ali i težak posao za igrače, svi će se morati potruditi za mjesto u Kataru. Ići će oni najbolji, u najboljoj formi, koji se budu ponašali u skladu s pravilima reprezentacije. To me veseli, izbor će biti težak.”

Koji su planovi za pripreme?

“Ja bih najradije na Bliski istok, da nađemo dva dobra protivnika da se polako približimo uvjetima koji nas očekuju. Sad imamo odnos, ponašanje, atmosferu, samo trebamo nastaviti, atmosfera. Dolje sam proveo sedam godina, imat ćemo velik broj tamošnjih navijača.”

STIŽU REAKCIJE IZ SUSJEDSTVA: SRBI OD UEFA-E TRAŽE OŠTRU KAZNU ZA HRVATSKU!

Komentari

komentara

« Povratak