ČISTKA U BARCELONI: Xavi otpisao čak osmoricu igrača!

FOTO:

Legendarno Xavi prošli je tjedan preuzeo posrnulo kormilo Barcelone. Cilj je jasan – izvuči klub iz rezultatske krize i vratiti ga u sam vrh europskog nogometa.

Sprema se čistka

Novi trener Barcelone, Xavi, uveo je brojna nova pravila za svoje igrače, a uglavnom su vezana za disciplinu i radnu etiku.

Osim toga, tijekom zime se očekuje od Xavija da krene u potragu za novim igračima, a prema napisima iz Španjolske, čak osmorica iz trenutnog sastava svlačionice su već otpisana.

Prvi na popisu onih kojih se Xavi želi riješiti je rezervni vratar Neto. Ovaj 32-godišnji Brazilac je ove sezone branio na svega u dvije utakmice i za to vrijeme je primio tri pogotka.

Nadalje, Barca će pokušati prodati i Samuela Umtitija, koji je daleko od forme koja ga je i dovela na Nou Camp.

Philippe Coutinho je našao svoje ime na spomenutom popisu, kao i Riqui Puig. Osim njih, Xaviju su suvišni i Luuk de Jong i Martin Braithwaite.

I konačno, Moussa Wague je još jedno ime na spisku igrača koji odlaze na zimu. Desni bek je prošao sve mlađe uzraste Barce, ali nikako da se nametne. Slična je i priča s Alexom Colladom koji je ove sezone igrao svega 89 minuta u La Ligi. Xaviju navodno ni jedan ni drugi nisu ni u širem popisu.

Komentari

komentara

« Povratak