HAALAND DONIO ODLUKU: Evo gdje želi igrati sljedeće sezone!

FOTO:

Fantastični norveški napadač, Erling Haaland, vrlo vjerojatno igra posljednju sezonu u dresu Borussije Dortmund.

Sada su stigle nove novosti u vezi njegove budućnosti. Naime, ugledni nogometni portal Goal danas je objavio senzacionalnu vijest kako je poznato gdje će Haaland igrati iduće sezone. Oni su uvjereni kako se mladi Norvežanin vidi u dresu Real Madrida!

Napadač Borussije Dortmund bi trebao biti dostupan za samo 75 milijuna eura (63 milijuna funti) sljedećeg ljeta, zbog otpusne klauzule u njegovom trenutnom ugovoru. Svi su se čudili kako je BVB uopće mogao tako nešto dopustiti jer interes za mladog napadača je uistinu nevjerojatan. Ne postoji klub koji ga ne želi vidjeti u svojim redovima.

No, izgleda kako je 21-godišnjak, koji je rođen u Leedsu, odlučio gdj želi nastaviti karijeru. Goal tvrdi da je napadač svojim bližnjima rekao da mu je prelazak u Madrid najbolja opcija, iako se konačna odluka o njegovoj budućnosti tek treba donijeti.

Posljednjih nekoliko tjedana pisalo se o interesu engleskih klubova, a pri vrhu zainteresiranih bili su Manchester City i Liverpool. U igri je bio i Chelsea, ali oni su se odlučili na Lukakua. Nešto manje šanse daju se PSG-u…

IGRA NOGOMET KARIJERE: EUROPSKI VELIKAN U SIJEČNJU DOVODI MARKA LIVAJU?!

Komentari

komentara

« Povratak