SJAJNE BROJKE: Borna Sosa opet igra odličan nogomet, ponajbolji je bek Bundeslige!

FOTO:

Mnogi se navijači i stručnjaci slažu kako je Hrvatska konačno dobila nasljednika legendarnog Roberta Jarnija. Mladi Borna Sosa jedan je od najboljih braniča u jakoj njemačkoj Bundesligi i samo je pitanje vremena kada će ostvariti veliki transfer.

Njegov Stuttgart se ove sezone dosta muči, ali Sosa konstantno igra na visokoj razini, sinoć je fantastičnim pogotkom srušio Mainz i donio pobjedu Švabama (2:1). Prošle sezone je Vatreni igrao senzacionalno te upisao čak deset asistencije u 26 nastupa za poznati klub. Ove sezone je dosada upisao četiri asista te dva pogotka u 15 nastupa, po utakmici broji osam opasni ubačaja što ga svrstava u najbolje napadačke bekove Europe.

Nedavno se pojavila informacija kako ga želi Aston Villa i novi menadžer Steven Gerrard, navodno su spremni platiti 30 milijuna eura. Isto toliko je bio spreman iskeširati vječiti prvak Bayern, ali do realizacije posla nažalost nije došlo.

Prema podacima SofaScorea, Sosina prosječna ocjena je visokih 7,18, u reprezentaciji je opravdao pozive izbornika Dalića. Dvojac Sosa – Barišić jamči Hrvatskoj miran san što se tiče lijeve strane obrane.

IGRA NOGOMET KARIJERE: EUROPSKI VELIKAN U SIJEČNJU DOVODI MARKA LIVAJU?!

Komentari

komentara

« Povratak