BIVŠI KAPETAN BIJELIH: „Hajduk napokon igra dobro, a Dinamo ima velikih problema!“

FOTO:

Bivši kapetan i legenda Hajduka, nekadašnji stoper Hrvoje Vejić, prokomentirao je uzlet njegovog kluba za portal Index. Vejić smatra da se Hajduk pod novim trenerom Dambrauskasom napokon konsolidirao, jedino treba izbjeći dobro poznatu euforiju.

“Nema dvojbe da Hajduk u posljednje tri utakmice, otkako je na klupu sjeo Dambrauskas izgleda neusporedivo bolje, konkretnije i smislenije. S Gustafssonom je to sve skupa izgledalo dosta bezglavo, posebice u fazi napada, a onda bi protivnik kontrama kažnjavao Hajduk. Sad to sve skupa izgleda smirenije, pametnije i nogometno logičnije. Međutim, volio bih da ne upadamo u neku preveliku euforiju.” – poručuje ex Vatreni.

“Zasad sve izgleda dobro, momčad se podigla, ali ne bih volio da se sad stvori euforija, koja uglavnom bude kontraproduktivna. Split je takav grad, dvije, tri pobjede i odmah mislimo da možemo puno više nego što zaista objektivno možemo. I onda se dogodi pad koji nas pljesne. Idemo utakmicu po utakmicu, pa ćemo vidjeti kako će to izgledati.” – zaključio je bivši nogometaš.

“Dinamo igra na tri fronta i s obzirom na to da nema više momčad kao nekad, mislim da je to velika prednost za Hajduk, Rijeku i Osijek. Muče se, ne igraju najbolje, a utakmice u Europi će ga iscrpiti i mentalno i fizički i tu vidim veliku šansu za trojac koji vreba.” – smatra Vejić.

OSTAO BEZ SVIJESTI: JEDAN OD KLJUČNIH VATRENIH ZARADIO HEMATOM U GLAVI!

Komentari

komentara

« Povratak