GRANDE LUKA: Hrvatski kapetan sinoć je dobio ogromno priznanje u dresu Reala!

FOTO:

Madridski Real slavio je na neugodnom gostovanju kod Real Sociedada rutinskih 0:2 (Vinicius, Jović). Kraljevski klub igra najbolji nogomet u španjolskoj La Ligi i uvjerljivo su vodeći, trenutno imaju 39 bodova, odnosno čak deset više u odnosu na ljutog rivala Barcelonu.

Rakitićeva Sevilla je druga, ima utakmicu manje i osam bodova zaostatka, ali Modrića i društvo će biti nemoguće stići ako nastave nizati pobjede. Trenutno imaju samo jedan poraz uz 12 pobjeda, Ancelotti je posložio momčad koju predvode Modrić, Benzema i mlada zvijezda Vinicius Jr.

Ranim izlaskom najboljeg strijelca Karima Benzeme u 17.minuti, naš sjajni veznjak Luka Modrić preuzeo je kapetansku traku od francuskog kolege. Velika je to počast i priznanje za velikog Luku od strane Reala kojem godinama vjerno služi. 36-godišnjak je i dalje najbolji vezni igrač planete, navijači smatraju da je pravi vođa ove momčadi.

Hrvat je odradio svih 90 minuta, dok Reala čeka vrlo težak raspored, prvo Inter u zadnjem kolu grupne faze LP-a pa gradski derbi protiv Atletica.

Komentari

komentara

« Povratak