ČEKA VELIKI DEBI: Novi hrvatski talent kuca na vrata prve momčadi Bayerna!

FOTO:

Hrvatska na obzoru ima novog talentiranog mladića i to iz njemačkog velikana Bayerna. 18-godišnji ofenzivac Gabriel Vidović na pragu je seniorske momčadi minhenskog giganta, trebao je imati debi protiv Barcelone u Ligi prvaka, ali ispriječila se ozljeda.

Bayern je već prije Der Klassikera najavio da će šansu iz druge momčadi dobiti mladi Vidović, ali zaradio je ozljedu bedrenog mišića i mora na prisilnu pauzu. Trener Julian Nagelsmann jako cijeni mlade nogometaše, što je pokazao u Hoffenheimu i RB Leipzigu.

Gabriel Vidović nedavno je navršio 18 godina, igra za drugu momčad Bayerna u Regional ligi gdje je ove sezone postigao sjajnih 12 zgoditaka uz sedam asistencija u 20 utakmica. Obzirom da u tom rangu natjecanja nema utakmica do 2022. godine, logično je da dobije priliku u seniorskoj ekipi.

Nesumljivo se radi o velikom talentu koji već ima dva nastupa za U-21 selekciju Vatrenih, kad se oporavi sigurno će zaigrati i za bavarski megateam. Novopečeni Vatreni Josip Stanišić stalni je član prve momčadi Bayerna, čeka priliku za veću minutažu pokraj Benjamina Pavarda.

NIJEMCI OBJAVILI ŠOKANTAN POPIS NOGOMETAŠA I DJELATNIKA KOJI SU KOLABIRALI ILI UMRLI POSLJEDNJIH MJESECI

Komentari

komentara

« Povratak