GOLČINA ASENSIJA: Real dobio Inter uz najljepši pogodak večeri u Ligi prvaka!

FOTO:

Madridski Real osvojio prvo mjesto u skupini D Lige prvaka pobijedivši milanski Inter rezultatom 2:0. Iako su talijanski prvaci puno bolje otvorili susret, sve je otišlo u nepovrat nakon naivno zarađenog crvenog kartona Nicola Barelle.

Kraljevi su poveli u 17. minuti preko Tonija Kroosa, njemački veznjak je sjajno pucao i svladao nemoćnog Handanoviča. Konačni rezultat postavio je rezervist Marco Asensio, poslije kombinacije Luke Modrića i Carvajala, španjolski ofenzivac je neobranjivo pogodio za 2:0.

Ovo je inače bila stota utakmica našeg Luke Modrića u Ligi prvaka, ujedno i prva na kojoj je krenio od prve minute kao kapetan europskog velikana. Hrvatski virtuoz je ušao u zbilja elitno društvo, na vrhu je nevjerojatni Cristiano Ronaldo sa 181 odigranom utakmicom u Ligi prvaka. Na drugom mjestu je bivši vratar Real Madrida Iker Casillas sa 177 nastupa, dok je treći Argentinac Lionel Messi sa 154 utakmice.

Real je tako zauzeo prvo mjesto s 15 bodova, dok je Inter završio drugi s pet bodova manje. AC Milan u kultnom klasiku nije uspio svladati Liverpool (1:2) pa se oprostio od europskih natjecanja za ovu sezonu, ostvarili su tek jednu pobjedu i posljednji su u skupini B.

NIJEMCI OBJAVILI ŠOKANTAN POPIS NOGOMETAŠA I DJELATNIKA KOJI SU KOLABIRALI ILI UMRLI POSLJEDNJIH MJESECI

Komentari

komentara

« Povratak