BOMBA NA POLJUDU: Hajduk ove zime potpisuje senzacionalno pojačanje!

FOTO:

Hrvatski mediji pišu da je povratak Nikole Kalinića u Hajduk samo pitanje vremena. Bivši hrvatski reprezentativac navodno je na pragu dolaska na Poljud iz talijanske Verone i to već u ovom zimskog prijelaznom roku.

Međutim, ukoliko u siječnju potpiše za splitskog velikana, morat će se odreći oko milijun eura koliko mu je zajamčeno po ugovoru s talijanskim klubom. Ukoliko se transfer ne realizira uskoro, mogao bi se Kalinić vratiti tijekom ljeta kada će biti puno jednostavnije realizirati posao.

Sportski direktor Mindaugas Nikoličius radi zbilja fantastičan posao otkako je stigao u poljudske kancelarije. Nikola je prva želja Bijelih tijekom zime, ali tražit će se pojačanja i na mjestu desnog beka, odnosno veznog igrača. Nedavno je izašla vijest kako bi mogao potpisati još jedan bivši prvotimac, Filip Bradarić.

Navijači priželjkuju dolazak Ivana Perišića u paketu s Kalinićem, čime bi Hajduk automatski postao ogromni favorit za osvajanje HNL-a. Kalinić ulazi u posljednjih šest mjeseci ugovora s Veronom, za koju je u smanjenoj minutaži nastupio u devet ligaških utakmica ove sezone. Na učinku je od tri gola i jedne asistencije. Početkom siječnja proslavit će 34. rođendan.

Kale je ove sezone rezervna opcija u Hellas Veroni, ali je ipak u deset utakmica uspio zabiti tri pogotka.

NIJEMCI OBJAVILI ŠOKANTAN POPIS NOGOMETAŠA I DJELATNIKA KOJI SU KOLABIRALI ILI UMRLI POSLJEDNJIH MJESECI

Komentari

komentara

« Povratak