ORŠIĆ OBJASNIO: Zvijezda Dinama otkrila je li ekipu motivirala Vlašićeva izjava!

FOTO:

Nogometaši Dinama vratili su se u Hrvatsku nakon što su jučer na gostovanju kod West Hama u utakmici 6. kola skupine H Europa lige pobijedili 1:0 i ostvarili plasman u sljedeću rundu natjecanja.

Heroj jučerašnje utakmice bio je Mislav Oršić koji je zabio pobjednički pogodak spektakularnim udarcem s lijevog ruba kaznenog prostora. Vratar je bio nemoćan, a Oršić postao junak o čijem golu se još priča.

“Ne znam zašto sam se odlučio tad pucati, vidio sam da me malo pušta, bio je početak utakmice pa sam probao. Najdraži gol? Nije. Treći gol Tottenhamu je najdraži”, rekao je Oršić danas po povratku pa se osvrnuo na izjave Nikole Vlašića koji je prije utakmice s Dinamom rekao da bi njemu i Hajduku bilo drago da West Ham izbaci Dinamo u Konferencijsku ligu:

“Jesu li nas te izjave motivirale? U neku ruku i jesu. Mi smo tu da pričamo na terenu, ne i po novinama. Pozdravili smo se nakon utakmice, Nikola nam je čestitao i to je to.”, prenosi Index.hr.

Podsjetimo, Oršićev gol proglašen je za najljepši gol zadnjeg kola grupne faze Europa lige. Bio je to sjajan udarac, snažan i precizan, koji je hrvatski reprezentativac uputio desnom nogom, kad je bio oko dva metra udaljen od kuta kaznenog prostora na lijevoj strani.

Oršić je u trećoj minuti dvoboja sjajno pogodio suprotan gornji kut vrata. Vratar West Hama Alphonse Areola ispružio se koliko je mogao, ali je lopta u svom letu prošla preko ispružene ruke francuskog čuvara mreže i od vratnice se odbila u mrežu.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO GOLA

TOTALNA FLEGMA: KONAČNO SE OGLASIO TOLIKO SPOMINJANI MARKO LIVAJA!

Komentari

komentara

« Povratak