TRI STVARI SU U PITANJU: Otkriveno što je Modre najviše motiviralo uoči West Hama!

FOTO:

Dinamo je u Londonu bio sve ono što nije protiv Hajduka, otvoreno će priznati svi Dinamovci poslije čudesne engleske noći kontra West Hama. Modri su se „galvanizirali“, skupili glave i odigrali sjajnu partiju te srušili uglednog člana Premiershipa.

Tri stvari se nameću kao najveća motivacija za uspon Dinama u samo nekoliko dana, SN su doznale da je odrađen ozbiljan razgovor odmah poslije potopa od Hajduka u Maksimiru. Još u svlačionici krenuo je razgovor, ozbiljan razgovor, igrača međusobno, ali i njih s članovima stožera i trenerom Kopićem. Raspravljali su zašto nisu fizički dovoljno spremni, zašto ne dišu kao “obitelj”, iako stalno pričaju o zajedništvu.

Spominjali su se razni “klimavi” odnosi unutar momčadi, stožera i kluba, neki su važni igrači osjetili i povećano nepovjerenje, kao da su mnogi počeli sumnjati u njihove kvalitete. Svi su zajedno shvatili da su kola krenula nizbrdo i da je krajnje vrijeme da se momčad kolektivno trgne. Druga stvar je bila ono Livajino nepotrebno pjevanje protiv Dinama, to nećete čuti od nikoga u Dinamu, ali je sasvim jasno kako ih je to dodatno napalilo.

“Šlag na tortu” je bila nespretna i nesportska izjava Nikole Vlašića, nakon čega se uspio zakačiti sa Stefanom Ristovskim poslije utakmice. Što se tiče bivšeg trenera Krznara, on se smatra najmanjim krivcem, više je bio kolateralna žrtva. Zasluge za pobjedu idu naravno i treneru Kopiću koji je posložio Plavi orkestar.

TOTALNA FLEGMA: KONAČNO SE OGLASIO TOLIKO SPOMINJANI MARKO LIVAJA!

Komentari

komentara

« Povratak