DOKTORSKA DISERTACIJA: Modriću se naklonili legendarni Ancelotti i poznata Marca!

FOTO:

Luka Modrić je u 36. godini života pružio još jednu fenomenalnu partiju na Bernabeu u velikom derbiju El Madrileno. Real je slavio protiv ljutog rivala Atletica 2:0 pogocima Karima Benzema i Viniciusa, no svjetla pozornice opet je ukrao Luka.

“Još jedna doktorska disertacija Hrvata, kako u obrani tako i u napadu. On je presijecanjem Atleticovog napada stvorio akciju za prvi gol, ali to je samo jedan od slučajeva u kojima je prekinuo opasne napade Atletica. Modrić je primjer totalnog nogometaša.” – piše hvalospjeve španjolska Marca.

Ponajbolji svjetski trener Carlo Ancelotti već od prije jako cijeni našeg kapetana, nakon utakmice je došao na teren, dugo ga grlio i na press konferenciji otkrio što mu je poručio.

“Čestitao sam mu na spektakularnoj partiji koju je odigrao. Ne znam što sam mu rekao, ali bio je spektakularan s loptom, bez nje. Bio je nevjerojatan!” – rekao je slavni Talijan.

Ujedno, don Carlo je jedan od najvećih zagovaratelja ostanka Modrića u Madridu, mediji pišu kako forsira Upravu neka mu produži ugovor na još jednu godinu.

TOTALNA FLEGMA: KONAČNO SE OGLASIO TOLIKO SPOMINJANI MARKO LIVAJA!

Komentari

komentara

« Povratak