SLUŽBENO: Legendarni Ronaldo kupio nogometni klub!

FOTO:

Legendarni brazilski nogometaš, Ronaldo, jedan je od najboljih nogometaša u povijesti nogometa. U bogatoj karijeri igrao je za Cruzeiro, PSV Eindhoven, Barcelonu, Inter Milano, Real Madrid, AC Milan i Corinthians.

Il Fenomeno je u rujnu 2018. godine postao većinski vlasnik španjolskog kluba Real Valladolida. To ga je koštalo 30 milijuna eura. A danas je stigla potvrda kako je Ronaldo postao vlasnik još jednog poznatog kluba.

Naime, Ronaldo je postao vlasnik Cruzeira! U pitanju je klub u kojem je započeo karijeru te iz kojeg se 1994. prodao u Europu, točnije u PSV. Na Twitteru se vrlo kratko oglasio sa srcem u boji kluba te emotikonom lisice koja predstavlja nadimak Cruzeira.

“Ovom klubu moram puno toga vratiti. Puno je posla pred nama i želimo vratiti Cruzeiro tamo gdje mu je mjesto”, kratko je izjavio Ronaldo u jednom prijenosu uživo na Instagramu na kojem se može vidjeti kako slavi kupovinu kluba.

Cruzeiro je četverostruki prvak Brazila, a posljednja je dva naslova uzeo 2013. i 2014. godine. Bio je i prvak Južne Amerike 1976. te 1997. godine, no trenutno se natječe u drugoj brazilskoj ligi te je prošle sezone završio tek na 14. mjestu od 20 ekipa. Drugi je to klub kojemu je Ronaldo većinski vlasnik, od 2018. godine glavni je čovjek španjolskog drugoligaša Valladolida.

ODLIČNO RIJEŠENJE: DINAMO DOVODI POVREMENOG VATRENOG KAO NOVOG LIDERA OBRANE!

Komentari

komentara

« Povratak