NAVIJAČI SU RAZOČARANI: Dinamo ostaje bez jednog od najperspektivnijih igrača?

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb na kraju se ipak može pohvaliti uspješnom jeseni. Klub iz Maksimira osigurao je još jedno ‘europsko proljeće’, a ekipa je također uzela jesenski naslov unatoč turbulencijama za vrijeme trenera Krznara.

Dinamu se mnogo zamjera ove godine, ponajviše što neki igrači nisu dobili pravu priliku. Jedan od takvih za koje smo gotovo sigurni da bi mogli znatno više doprinijeti da im da malo veća šansa jest Marko Tolić, prenosi Net.hr.

Tolić je Dinamovo dijete koje je zaobilaznim putem čak devet godina tražilo način da se vrati u klub, a kada se 2020. godine vratio u klub, vratio se kao hit-igrač Prve HNL sa sjajnom sezonom u vrlo jakoj Lokomotivi.

Očekivalo se da će Tolić u Dinamu, kao povratnik i kao zvijezda HNL-a, dobiti više prilike, a pogotovo zato što je vrlo specifična polušpica, koja voli zabijati golove s distance, a voli se ubacivati i zabijati iz drugog plana, koji ima vrlo dobar dribling, sasvim je solidan dodavač, a uz sve to vrlo je visok igrač i jak u duelu.

Dinamo u svojim redovima nema veznjaka njegovih specifikacija i mnogi su navijači, pogotovo u ovo vrijeme krize Dinama, zazivali trenere Damira Krznara i kasnije Željka Kopića, da daju malo više šanse mladom Toliću, ali to se baš i nije dogodilo. I sada će mnogi reći da Tolić to nije niti zaslužio, da je dobivao prilike i pokazao malo, ali statistika otkriva kako je čovjek odigrao svega 321 minutu u šesnaest utakmica, što je zaista, ali zaista, malo.

Od Tolića se očekivalo puno jer na njegovoj poziciji polušpice u Dinamu se igrači stalno rotiraju jer ih Dinamo uglavnom prodaje u svakom prijelaznom roku pa se nekako mislilo da bi on mogao biti taj koji će dobiti šansu nakon što Lovro Majer napusti klub. Vjerojatno se tome nadao i Tolić, koji je svo ovo vrijeme šutke sjedio na klupi i čekao, ali očito je čekao Godota.

Što će dalje biti s Tolićem? On taman ulazi u najbolje nogometne godine i jasno je da sjedenje na klupi nije opcija za nastavak karijere, stoga se može očekivati da će Tolić već u ovom zimskom prijelaznom roku napustiti klub. A možda je i on sam već natuknuo takav rasplet. Naime, na svom je Instagramu objavio pomalo misterioznu poruku.

“Last dance”, napisao je Tolić u objavi na Instagramu ispod svoje slike u dresu Dinama, a u komentarima su mu se javili brojni navijači koji ga praktički mole za ostanak i koji žale što nije dobio veću šansu. A priznajemo i nama je nekako žao što nismo vidjeli Tolića više u akciji jer prema onom što smo ranije od njega vidjeli, riječ je o vrhunskom igraču koji bez problema može igrati u prvoj momčadi Dinama.

Inače, često smo mogli vidjeti ljutite navijače Dinama koji su od uprave kluba tražili da Tolić jednostavno mora dobiti priliku u prvih 11, ali to se rijetko događalo…

MEGAMOMČAD: EVO KAKVU ĆE HAJDUK EKIPU IMATI AKO NA ZIMU REALIZIRA NAJAVLJENE TRANSFERE!

Komentari

komentara

« Povratak