ČISTI SE SVLAČIONICA: Ova tri igrača će napustiti Dinamo!?

FOTO:

Dinamo Zagreb je danas potvrdio kako će glavni trener postati Željko Kopić, strateg koji je posljednjih pet utakmica u polusezoni vodio kao privremeni trener.

No, krenulo je dobro za Modre nakon poraza od Hajduka na Maksimiru. Dinamovci su potom ostvarili veliku pobjedu na gostovanju kod West Hama, a zatim su dodali gas u domaćem prvenstvu pobijedivši Slaven Belupo, Istru i Hrvatski Dragovoljac. Te tri domaće pobjede donijele su jesensku titulu.

A sada idu one zanimljive pikantarije u obliku transfer špekulacija. Mnogi domaći mediji vjeruju kako će Dinamo napraviti velike promjene u zimskom prijelaznom roku. Tako Sportske novosti donose da se najviše priča o odlasku trojca: Tolića, Moubandjea i Leovca.

Navijači najviše zamjeraju neigranje Tolića, dečka koji je pokazao kako zaslužuje pravu priliku ali on je ove sezone odigrao svega 320 minuta. Što možete očekivati da napravi u 20 minuta ili još gore kada uđe u posljednjih 4-5 minuta?

S druge pak strane Moubandje je čak i dobro započeo sezonu ali je nakon Sheriffa pao u drugi plan. Čak se nije pojavljivao ni na klupi za rezerve. Leovac se u kadar vratio krajem rujna ali i on se nije previše naigrao.

Isto tako SN pišu kako su skauti austrijskog RB Salzburga zagrizli za mladog braniča Josipa Šutala, ali teško je za očekivati da će Dinamo tako lako pustiti mladog reprezentativca. Što se tiče dolazaka, zasad je potvrđen samo Petar Sučić iz Zrinjskog.

SENZACIJA IZ ŠPANJOLSKE: REAL MADRID ŽELI KUPITI DVOJICU NAJBOLJIH MLADIH HRVATA!

Komentari

komentara

« Povratak