DI MARZIO JAVLJA: Ovo je novi klub Halanda!

FOTO:

Fantastični 21-godišnji napadač, Erling Haaland, prema svemu sudeći će napustiti njemačku Borussiju Dortmund. No, to će se ipak dogoditi na kraju sezone.

Ugledni talijanski novinar, Gianluca Di Marzio, danas je objavio kako će norveški napadač karijeru nastaviti u velikom Real Madridu! Isti novinar također tvrdi kako Norvežaninu bolje leži stil igre u La Ligi nego u Premiershipu pa je zato izabrao Real.

Haland sljedećeg ljeta može otići iz Borussije za 75 milijuna eura iako neki tvrde kako to nije istina. U Dortmundu zarađuje oko osam milijuna eura godišnje, a očekuje se da bi u Madridu mogao imati dvostruko veću plaću.

“Erling će napraviti idući korak u karijeri. Bayern, Real, Barcelona i Manchester City su klubovi gdje može otići”, rekao je nedavno Halandov agent Mino Raiola. Bayern je otpao jer u Munchenu još računaju na Roberta Lewandowskog, City nije pokazao prevelik interes, a Real je u boljoj financijskoj situaciji od Barcelone i ima jači igrački kadar.

Haland je u Borussiju stigao u zimu 2020. godine iz Salzburga za 20 milijuna eura. Za klub iz Dortmunda odigrao je 75 utakmica i postigao 76 pogodaka.

NAVIJAČI DINAMA PORUČILI UPRAVI: “DOVEDITE JOŠ NJEGA I NAPADAMO LIGU PRVAKA!”

Komentari

komentara

« Povratak