BILD DONOSI: Evo gdje će Andrej Kramarić nastaviti karijeru!

FOTO:

Sjajni hrvatski nogometni reprezentativac te aktualni član Hoffenheima, Andrej Kramarić, ušao je u posljednjih šest mjeseci ugovora s njemačkim prvoligašem.

Bivši napadač Dinama i Rijeke već je pet i pol godina igrač Hoffenheima, a prema svemu sudeći ta suradnja će se nastaviti i dalje. Naime, kako javlja njemački Bild, Kramarić je donio definitivnu odluku o produljenju ugovora, a ostalo je da s klupskim čelnicima dogovori pojedinosti. Navodno će potpisati na tri ili četiri godine, a visina plaće još nije poznata.

Podsjetimo, Krama se u Hoffenheimu skrasio početkom 2016. godine i ovih dana će obilježiti petu godišnjicu plodonosne suradnje s njemačkim prvoligašem. U tom razdoblju je s 99 pogodaka postao najbolji strijelac, a kako kaže Bild – i najbolji igrač u povijesti kluba

Ove sezone igra veoma dobro čak i u okvirima ukupnog učinka napadača u svim Ligama petice.. Hoffenheim ujedno proživljava najbolje dane nakon ere Juliana Nagelsmanna i pod vodstvo Sebastiana Hoenessa trenutno drži treće mjesto na tablici, kao prvi pratitelj Borussije Dortmund i Bayerna.

Treće mjesto u jednom laskavom poretku drži i sam Kramarić. Naime, u čitavoj ligi više od njegovih sedam asistencija ubilježili su jedino Florian Wirtz i Thomas Muller.

Krama je često bio povezivan s raznim poznatim europskim klubovima, ali ipak se odlučio na ostanak u Hoffenheimu…

Komentari

komentara

« Povratak