Legenda Reala prisjetila se Luke Modrića i najvećeg trenutka u karijeri: ‘Zauvijek ću ga pamtiti’

FOTO:

Tko je najugodnija osoba koju poznajem u svijetu nogometa? Mnogo ih je, ali mislim da je Luka Modrić. U jako smo dobrim odnosima. On je moj brat. Poručio je to nedavno legendarni kapetan Reala Sergio Ramos, koji je prije nekoliko mjeseci napustio Santiago Bernabeu i prešao u PSG.

Ova dva kluba obračunat će se u osmini finala Lige prvaka pa će Ramos vjerojatno dobiti priliku i da se pozdravi s navijačima Reala jer to ljetos nije mogao napraviti.

A prije tog obračuna Španjolac se prisjetio svog gola u finalu Lige prvaka protiv Atletico Madrida 2014. godine. Atletico je vodio od 36. pa sve do treće minute sudačke nadoknade drugog poluvremena kada je Ramos nakon ubačaja Luke Modrića iz kornera zabio za izjednačenje. Nakon toga utakmica je otišla u produžetke u kojima je Real zabio tri pogotka i osvojio La decimu.

“Taj pogodak u Lisabonu zauvijek će biti moj gol života. Uvijek ću ga se sjećati. Tu sam akciju vježbao na treningu i sa suigračima i s Lukom Modrićem. Imali smo jako, jako dobar odnos, mogli smo se međusobno razumjeti bez da smo se gledali. Imali smo dobar osjećaj, znali smo da Atletico zna kiksati nakon prekida i to smo iskoristili iako su bili čvrsta momčad. Nezaboravno”, poručio je Ramos, koji je nakon toga osvojio još tri Lige prvaka s klubom.

Dugogodišnji kapetan španjolskog nogometnog giganta Real Madrida, napustio je prošlog ljeta klub nakon 16 godina.

SKY SPORTS TVRDI: CHELSEA KUPUJE HRVATSKOG REPREZENTATIVCA ZA 30 MILIJUNA EURA!?

Net.hr

Komentari

komentara

« Povratak