NAVIJAČI REDSA ĆE BITI PRESRETNI: Liverpool dovodi strašno ime u obrani! Lovren će imati sjajnog partnera…

FOTO:

Jurgen Klopp je na kraju sezone dao obećanje Chelseaju i Cityu: Liverpool će se boriti za naslov! Čini se kako će iduće sezone biti strašna konkurencija…

Klopp sprema pojačanja

Redsi iza sebe imaju jako dobru sezonu. Klopp je dao do znanja kako prvo želi vratiti Liverpool u top 4, a to je i uspio. Ipak, još trebaju proći jedan jaki test, a to je play-off Lige prvaka. Engleski gigant će tu biti nositelj pa ne bi trebao imati velikih problema.

Mnogi eksperti spočitavaju Liverpoolu slabiju igru u obrani. Lovren i ekipa primili su 42 gola prošle sezone, a samo je Arsenal primio više (44) od prvih šest momčadi na tablici.

Zbog tog podatka Klopp je dao svima do znanja kako će se njegova momčad itekako pojačati u tom segmentu. Pick je pao na nizozemskog stopera Virgil van Dijka, koji igra sjajno u Southamptonu.

Opet iz dvorišta Southamptona

Fascinira podatak da je Liverpool od 2014. godine uspio kupiti čak 5 igrača iz Southamptona. Na petorku Mane, Cyle, Lallana, Lambert i Lovren spiskano je gotovo 100 milijuna funti.

A čini se kako će Redsi i ovog ljeta zaviriti u svoje omiljeno dvorište. Engleski mediji danas su se raspisali kako 25-godišnji van Dijk nema ništa protiv transfera u Liverpool. Redsi će morati iskeširati oko 60 milijuna funti za jednog od najboljih stopera današnjice.

Sjajni Nizozemac je prije dvije sezone stigao iz Celtica u transferu vrijednog čak 16 milijuna eura. Za njega je Zoran Mamić govorio hvalospjeve prije nekoliko sezona kad su u Europa ligi igrali Dinamo i Celtic. Danas je Virgil kapetan Southamptona, koji sigurno želi iskorak u svojoj karijeri. Lovren će sigurno biti prezadovoljan novim partnerom jer ovo bi mogla biti sjajna kombinacija.

https://www.youtube.com/watch?v=zfGjTY_eoVk

 

Komentari

komentara

« Povratak