LOŠE VIJESTI IZ LIGE PRVAKA: Ozlijedio se hrvatski reprezentativac!

FOTO:

Sinoć su nastavljene prve utakmice osmine finala Lige prvaka. Branitelj naslova Chelsea na svom stadionu slavio je 2:0 protiv francuskog prvaka Lillea dok je Villarreal kod kuće remizirao protiv Juventusa 1:1.

‘Plavci’ su protiv Lillea poveli već u osmoj minuti preko sjajnog Kai Havertza nakon što mu je asistirao Ziyech. Konačnih 2:0 postavio je Pulišić u 63. minuti. Asistirao mu je Kante. U drugoj utakmici fantastičnom Dušanu Vlahoviću trebalo je svega 33 sekundi da dovede ‘Staru damu’ u vodstvo. No, u 66. minuti na 1:1 postavlja Dani Parejo. Do kraja se rezultat nije mijenjao.

No, loše vijesti nam dolaze iz Londona. Tuchelu su večer nažalost pokvarile ozljede Matea Kovačića, koji je iz igre izašao šepajući u 51. minuti, te Hakima Ziyecha, koji je zamijenjen devet minuta kasnije. No tek će se otkriti težina njihovih ozljeda.

“Trebao sam vaditi Kovačića iz igre već na poluvremenu. Još uvijek nisam pričao s liječnikom. To je naša priča ove sezone. Zamjene radimo kad se igrači ozlijede. Danas je utorak, a dosta nam se igrača mora oporaviti do nedjelje”, rekao je Tuchel nakon utakmice u razgovoru za BT Sports.

Komentari

komentara

« Povratak