SLAŽETE LI SE? Lovre Kalinić sa stilom bocnuo Dinamo i najavio veliki derbi!

FOTO:

Prvi vratar splitskog Hajduka, Lovre Kalinić, najavio je veliki dvoboj protiv Dinama koji će se igrati u subotu. Lovre je odradio intervju za Dalmatinski portal.

Pričao je o tome što očekuje na terenu i oko njega, ali se dotaknuo i nekih sudačkih odluka te ustvrdio kako kriterij u HNL-u nije isti za sve. Za primjer je uzeo baš utakmice Dinama i Hajduka u Puli.

Upitan o velikoj greški Katića kod prvog gola, odgovorio je: “U tom trenutku sam imao prirodnu reakciju, začudio sam se. Ali, znam koliko taj momak trenira profesionalno, koliko se daje. Žao mi je svakoga, to se može dogoditi. Najmanji je problem njegova greška. Imali smo nakon toga vremena za prelomiti utakmicu u našu korist, ali nažalost…”

Odmah je dodao: “I taj gol koji je poništen. Glupo je reći, ali ista se situacija dogodila i kada je u Puli igrao Dinamo. Ademi je napravio prekršaj, a priznat im je gol. Nekad sudačka procjena situacije nije uvijek jednaka. Ali ne bih se htio baviti suđenjem i svaljivati krivicu na njih.”

Podsjećamo, Hajduk je u prošlom kolu odigrao 1:1 s Istrom u Puli. Tom prigodom je nakon VAR-a poništen pogodak Stipi Biuku zbog prekršaja Nikole Kalinića ne suparničkom igraču. Par kola prije toga, Dinamo je pobjednički gol u Istri zabio iz penala koji je stigao nakon prekršaja, ali sudačka komisija je ustvrdila kako suci nisu pogriješili.

“Pritisak je svaku utakmicu. Draže mi je da je tako nego prošle godine kada dvije karte koje dobiješ nemaš kome dati. Veseli me to. Drago mi je da ljudi vjeruju u nas. Optimizam se vratio u grad. Ulaznice? Razdijelio sam 102 ulaznice obitelji i prijateljima. Dvije me pripadaju, a 100 sam kupio”, dodao je Hajdukov golman.

Kada su ga upitali o Dinamovim snagama, kratko je odgovorio: “Ne bih nikoga htio pojedinačno istaknuti. Ozbiljna su ekipa s ozbiljnim igračima i imenima. Sigurno da imaju kvalitetu. Već godinama su u vrhu hrvatskog nogometa, igraju u Europi. Ali, imamo i mi kvalitetu.”

Komentari

komentara

« Povratak