UZNEMIRUJUĆE SCENE: Pogledajte kako trener BIH izbija zube grčkom reprezentativcu!

FOTO:

BIH je jučer ugostio Grčku u 6. kolu europskih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju 2018. Utakmicu je, osim očajno suđenje, obilježila strašna tučnjava…

Najbolji sudac, a potpuno zakazao…

Talijanski sudac, Nicola Rizzoli, uživa u velikoj popularnosti jer je smatran ponajboljim sucem na svijetu. Jučer je potpuno zakazao i nogometaši BIH mogu biti itekako razočarani. Po nekima je bilo čak pet nedosuđenih jedanaesteraca za domaće nogometaše, ali Rizzoli nije reagirao.

Katastrofalno suđenje donijelo je još luđe scene. Čekao se samo kraj utakmice, a glavni akteri postali su Edin Džeko i Kostas Manolas. Napadač BiH i branič Grčke inače su klupski suigrači u Romi, ali na to su zaboravili u dresovima reprezentacija. Džeko je Manolasa uhvatio za vrat, ovaj mu je uzvratio guranjem, a da sukob preraste u tučnjavu, spriječili su BiH izbornik Mehmed Baždarević i grčki pomoćni trener.

U akciji je sudjelovalo još nekoliko domaćih igrača, a vjerojatno je najgore prošao 24-godišnji Giannis Gianniotas. Naime, njemu je pomoćni trener BIH, Stephane Gill, uspio izbiti čak dva zuba! Nesretni Grk dobio je strašan udarac desnom šakom.

Ovo je bila katastrofalno odrađena utakmica, uglavnom zbog talijanskog suca jer BIH itekako može žaliti. Sada su stvari puno kompliciranije za naše susjede. U skupini H Belgija(16) je usamljena na prvom mjestu, a drugo mjesto drži Grčka (12) dok naši susjedi zaostaju samo jedan bod. U idućem kolu BIH ide u goste kod Cipra, a Grčka dočekuje Estoniju.

Susjedi će tražiti veliku priliku kad će Grčka ugostiti Belgiju, jer onda će BIH igrati protiv slabašnog Gibraltara. Ali, onda će u predzadnjem kolu BIH ugostiti strašno moćnu Belgiju dok će Grčka ići kod Cipra.

Komentari

komentara

« Povratak