POZNATI PORTAL DONOSI: Bivši igrač Dinama na meti Manchester Uniteda i Chelseaja!

FOTO:

Aktualni hrvatski prvak Dinamo Zagreb može se pohvaliti kako ima jako velik broj bivših igrača koji igraju u jakim europskim klubovima. Sigurno na prvu pomislite na Modrića, Kovačića, Kramarića, Lovrena, Brekala, Sosu i ostale.

A nekako tiho iz Dinama je u ljeto 2019. godine otišao branič Amir Rrahmani. Talijanska Hellas Verona platila ga je svega 2.10 milijuna eura, a taj posao se itekako isplatio s obzirom da su ga potom prodali u Napoli za čak 14 milijuna eura.

Talijanski mediji sada donose senzacionalne vijesti. Manchester United, Chelsea i Borussia Dortmund jako su zainteresirani za 28-godišnjeg braniča iz Prištine. To donose talijanski mediji koji se pozivaju na izvore s Kosova.

“Najozbiljnije je zainteresiran Manchester United koji reprezentativca Kosova vidi kao idealnog igrača za svoju obranu koja kreće u rekonstrukciju. Na Old Traffordu su navodno oduševljeni Rrahmanijevim liderskim crtama, a privukao ih je i zbog odlične tehnike”, piše Calcio News.

Nakon što je prve tri utakmice ove sezone odsjedio na klupi, 28-godišnji Rrahmani je postao standardni član Napolijeve postave u prvenstvu, a odigrao je i gotovo sve utakmice u skupini Europa lige. U 35 utakmica upisao je i tri gola te bi na ljeto vrlo lako mogao promijeniti klub.

Talijani također tvrde kako će Napoli tražiti čak 30 milijuna eura na ime odštete.

Komentari

komentara

« Povratak