KAKVA BOMBA: Barcelona radi najzvučniji transfer ovog ljeta! Ruši vlastiti rekord zbog velike zvijezde!

FOTO:

Svi znamo kako Barcelona ima puno problema u veznom redu otkad je iz kluba otišao legendarni Xavi. Barca jednostavno ne može pronaći pravog nasljednika, ali čini se kako će ovog ljeta itekako pronaći dostojnu zamjenu…

Želi transfer

Strani mediji pišu kako je Marco Verratti blizu Barcelone. Sjajni talijanski veznjak službeno je zatražio od PSG-a da ga puste u Španjolsku. Interes je pokazao i Juventus, ali Talijan želi igrati s Messijem i društvom.

Juve može ponuditi do 80 milijuna eura dok je Barcelona spremna srušiti svoj vlastiti rekord i kupiti Marca za čak 100 milijuna eura!

Veliko zanimanje svima stvorila je činjenica kako je Verratti ovih dana odlučio pratiti nekoliko igrača Barcelone putem Instagrama. Je li to možda znak kako se sprema veliki transfer?

https://twitter.com/FCBdaily/status/873695022972944384

Podsjetimo, Marco Verratti je 2012. godine stigao iz Pescare u PSG za 12 milijuna eura. Zanimljivo, Talijan nikad nije zaigrao u Serie A već je s Pescarom ‘lutao’ drugom ligom, a onda u sezoni 2011/12. osvojio prvo mjesto. Pescara je promovirana, a Marco je dobio sjajan transfer u PSG. Francuzi su baš onda počeli s masovnim trošenjem, a kasnije su dolazili Zlatan Ibrahimović, Thiago Silva i mnogi drugi sjajni nogometaši koji će pomoći PSG-u da postane prava sila u državi.

Mnogi su složni kako je Barca dobro izabrala svoje novo pojačanje. Marco je igrač koji će donijeti veliku kvalitetu u redovima Barcelone.

https://www.youtube.com/watch?v=XRY2FZJ0Arw

 

Komentari

komentara

« Povratak