ŠTO SE DOGAĐA U MILANU? Stvara se šampionska momčad! Manager ponajboljeg veznjaka na svijetu stigao u Milano!

FOTO:

U Milanu stvarno nema predaha. Novi čelnici kluba zaista rade 0-24 kako bi uvjerili navijače da će AC Milan naokon izgledati kako treba…

Nešto se sprema

Di Campli je agent sjajnog Verrattija, a talijanski mediji danas su se raspisali kako je dotični stigao u kuću Milana. Naime, Marco Verratti je prije same kupnje kluba bio označen kao meta novih vlasnika. Ipak, agent je rekao kako nije stigao zbog Verrattija, a ta izjava je pomalo čudna.

Agencija se zove ‘Supporter Management’, a 24-godišnji Verratti je daleko najzvučnije ime u toj agenciji. Slijeder Taider i Orsolini koji vrijede 5, odnosno 3,5 milijuna eura. Sve ostalo su mladi igrači koji mnogima baš i nisu nešto poznati. Osim ako ste zagriženi igrač nogometne simulacije Football Manager.

Verratti je još 2012. godine otkrio kako je odbio Milan u suzama. Trebao je obaviti samo liječnički pregled, ali je počeo plakati i vratio se na jug. Želio se prvo probiti u Pescari što je i uspio. Marco je danas po mnogima dostojni nasljednik legendarnog Pirla. Obojica su prošli gotovo identičnu transformaciju. Na početku karijere bili su nešto kao polušpice, ali su im treneri pronašli nove pozicije. Zato obojica su znali pružiti puno bolje partije na poziciji defenzivnog veznog.

Je li ovo mogući transfer?

Jako teško, ali sam dolazak agenta mora nešto značiti. Sam igrač je obavijestio svoj PSG kako želi odlazak, a navodno je najbliže potpisu za Barcelonu koja je spremna dati rekordnu odštetu. Marco danas vrijedi 45 milijuna eura, a sigurno da će PSG dobiti puno veći iznos.

Barcelona je po mnogima već spremna iskeširati gotovo 100 milijuna eura, ali čini se kako je agent stigao u Milano kako bi možda izvukao bolju ponudu.

Nemojte se iznenaditi jer jučer je kao iz vedra neba stigla vijest kako je Andre Silva novi igrač Milana. Portugalac je ekspresno jutros stigao u Milano gdje obavlja liječničke preglede.

Nešto se stvarno sprema u Milanu, osjeća se golema euforija i napokon će Juventus dobiti dostojnog protivnika u Italiji. Zamislite samo da Verratti potpiše…

https://www.youtube.com/watch?v=XRY2FZJ0Arw

Komentari

komentara

« Povratak