VIDEO: Pogledajte sjajne majstorije Brozovića i Perišića u pobjedi Intera

FOTO:

Aktualni talijanski prvak Inter slavio je u 33. kolu na gostovanju kod Spezije, a najveće zasluge idu hrvatskom dvojcu – Brozoviću i Perišiću.

Inter je poveo u 31. minuti upravo preko Brozovića. Hrvatski reprezentativac prvo je želio nabaciti svojem suigraču u napadu, ali je onda odlično natrčao na odbijenu loptu i topovskim udarcem je zakucao pod gredu za vodstvo Intera. Brozu je ovo drugi gol sezone, a prvi u Serie A.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ BROZOVIĆEV GOL

Inter je na 2:0 povisio u 73. minuti preko Lautara Martineza. Alexis Sanchez je nakon osvojene lopte na sredini terena odigrao dugu loptu na suprotnu stranu terena, gdje je slobodan bio Perišić. Hrvatski reprezentativac primio je loptu i pojurio prema protivničkom beku te ga fintom izbacio iz igre i osigurao si poziciju za ubačaj.

Nakon toga je sjajno ubacio na desetak metara od gola Spezije, a ondje je bio spreman argentinski napadač Lautaro Martinez koji je dirao loptu točno onoliko koliko je bilo potrebno da savlada vratara i udvostruči prednost Intera.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ASISTENCIJU PERIŠIĆA

Spezia je nakon toga pred kraj utakmice smanjila na 1:2 preko Giulija Maggiorea, a konačnih 3:1 postavio je Alexis Sanchez.

Komentari

komentara

« Povratak