ZBOG SVAĐE S XAVIJEVIM BRATOM: Barcelona odustala od suradnje s jednom od zvijezda!

FOTO:

Čini se kako će svađa s Xavijevim bratom skupo koštati jednu od Barceloninih zvijezda…

Ništa od nastavka suradnje

Kako pišu španjolski mediji u Barceloni atmosfera baš i nije najbolja. Odnosi su poljuljani, a trener Xavi ima problem i s pojedinim igračima koji su nezadovoljni svojim statusom u ekipi. To se posebno odnosi na Adamu Traorea.

Ovaj je stasiti Španjolac u siječnju došao iz Wolverhamptona na posudbu na Camp Nou do kraja sezone. Odlično je igrao u prvih nekoliko utakmica, no potom ga je Xavi odlučio preseliti na klupu te je više prilika davao Ousmaneu Dembeleu i Ferranu Torresu. Pri tom, Dembele je opravdao povjerenje, ali s Torresom to baš i nije bio slučaj.

Nezadovoljstvo Traorea je eskaliralo nakon utakmice protiv Mallorce, kada je spomenuti igrač bijesnio jer nije odigrao ni minute na toj utakmici. Adama je navodno nakon toga imao dugi razgovor s Xavijevim bratom Oscarom, koji je inače i njegov pomoćnik. Traore je tražio objašnjenje zašto je tako iznenada izgubio mjesto u početnom sastavu, a Oscar ga je pokušavao umiriti.

Cijela ova situacija nije baš dobro sjela Xaviju koji je obznanio upravi Barce kako Traorea ne vidi u svojoj momčadi u idućoj sezoni. Dakle, pručio im je da odustanu od otkupa njegov ugovor od Wolverhamptona.

Komentari

komentara

« Povratak