UMJESTO NA TEREN, NOGOMETNA ZVIJEZDA SLJEDEĆE 4 GODINE MORA U ZATVOR

FOTO:

Zvijezda španjolskog prvoligaša Celte Vigo, tada je u Mojacaru s prijateljem Davidom Goldarom, inače igračem Ibize, seksualno napala žensku osobu, koja ih je prijavila policija te potom i svjedočila kako je odnos s Goldarom bio dobrovoljan, no da ju je Mina (26) napao i iskoristio.

Iako je tužiteljstvo tražilo deset godina zatvora, izrečena mu je kazna od četiri godine zatvora zbog seksualnog napada, a pritom žrtvi mora platiti 50.000 eura, dok joj se sljedećih 12 godina ne smije približiti na manje od 500 metara. David Goldar oslobođen je optužbi, a iako su Minini branitelji tvrdili da je žrtva pristala na odnos s obojicom, ta im obrana nije prošla.

Santiago Mina (26) je, inače, dijete Celte, koje je prošlo sve omladinske selekcije španjolske reprezentacije, a prije sedam godina ostvario je lukrativan transfer u Valenciju, prije nego se 2019. vratio u matični klub, gdje je imao status lokalnog heroja.

Sada je, međutim, to izgubio. Sada je sekusalni predator koji će zbog napada umjesto na igre na terenu, sljedeće četiri godine trunuti u zatvoru, prenose Sportske novosti.

Komentari

komentara

« Povratak