Evo što je rekao Pep Guardiola nakon šokantnog ispadanja od Reala u polufinalu LP-a

FOTO:

Real je na Santiago Bernabeu nakon produžetaka sa 3-1 pobijedio Manchester City nadoknadivši poraz 3-4 iz prve utakmice.

City je poveo u 73. minuti golom Riyada Mahreza, no Real je u sudačkoj nadoknadi golovima Rodryga (90, 91+2) okrenuo rezultat i izborio produžetak. Karim Benzema je iz kaznenog udarca u 95. minuti postavio konačnih 3-1.

Pep Guardiola nije skrivao razočaranje što njegova momčad niti ove sezone neće otići do europskog trona.

“Bili smo blizu, ali na kraju nismo uspjeli doći do finala. Jednostavno je. U prvom poluvremenu nismo bili dovoljno dobri, ali nismo puno patili. Nakon što smo zabili gol, bili smo bolji. Našli smo svoj tempo i igračima je bilo ugodno na terenu, ali nismo izdržali,” poručio je menadžer Manchester Cityja.

“Nogomet je nepredvidiv. Stavili su dosta igrača u kazneni prostor, a mi nismo odigrali najbolje.To je ovakva igra. Moramo to prihvatiti. Sada nam treba vremena da to obradimo i vratimo se s našim navijačima kod kuće,” dodao je Guardiola.

“Radi se o tome da dalje ide onaj tko zabije više golova. A oni su zabili više. Imao sam i prije teške poraze u Ligi prvaka, poput onog kad sam s Barcelonom ispao od Chelseaja. Teško nam je, ne mogu to poreći. Ovaj poraz baš peče. Bili smo tako blizu. Nismo igrali dobro u prvom poluvremenu, ali to je normalno u ovakvom natjecanju”, kazao je trener Cityja Pepa Guardiole nakon ispadanja njegove momčadi.

Komentari

komentara

« Povratak